HTML

egy hónap olcó, nem cípősz

2010 novemberében van szerencsém Hong Kongba és Dél-Kínába utazni és azt gondoltam, itt egyszerűbben megoszthatom a tapasztalataimat az ismerősökkel.

díjlovaglás

ミラ 2010.11.17. 04:57

üdv ismét a díjlovagló pályáról. eszméletlen a táj a környéken, múltkor simán átaludtam, most igyekeztem ébren maradni. hegyek, tavak, folyók, Conghua (ejtsd kb: csonghuá) egy elég lerobbant városka, nem láttam semmi érdekeset. tök jó, ti otthon még alszotok, itt meg már nemsokára dél van.

valami amúgy történhetett, nagyon sokat szigorítottak a biztonságon. van egy városi buszállomás a médiának, a Tianhe (ejtsd: tjanhö). ott eddig csak becsattogtunk, mondtuk, hogy melyik busz, megnézték a kártyát a nyakunkban és mutatták a buszt. most átküldtek a Tianhe Sports Center bejárati ellenőrzésén, táska röntgen, félig kipakol, minket átmatatnak meg még külön egy kis kézi detektorral ellenőriznek. utána felszállhatunk a buszra, majd amikor beérünk a faluhoz, akkor leszállítanak kint (eddig simán bement a busz a külön kapun), ismét csomagellenőrzés, megnézik a hologramot is a kártyán, nem csak a gépbe kell mosolyogni, miközben odatartod a kártyát a külön erre fenntartott érzékelőhöz, ismét kipakoltatnak, kézi detektor és már mehetsz is be, onnan már csak a média központból kifelé és a lakrész bejáratánál vár pár katona, de ők már megismernek. mi van, valaki elkezdte szétszedni a buszokat vagy mi? lizzy, csak kijöttél? :-D

a díjlovasok között amúgy van rémes, de a legtöbbel nincs nagy gond, eddig egész jól lovagolnak (bár ugye nem szabad elfelejteni, hogy a többség Európában edz, csak névleg indulnak ázsiai országból).

annyi mindent elfelejtek, szóval marad ez a kaotikus verzió, hogy mikor mi jut eszembe, azt írom meg :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asiangames.blog.hu/api/trackback/id/tr32454033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása