HTML

egy hónap olcó, nem cípősz

2010 novemberében van szerencsém Hong Kongba és Dél-Kínába utazni és azt gondoltam, itt egyszerűbben megoszthatom a tapasztalataimat az ismerősökkel.

Ramzy

ミラ 2010.11.24. 09:08

megint baromira ráérek, mert még van 45 percem, míg össze kell pakolnom a buszig, szóval itt vannak a hírek: az egyéni győztese Ramzy Hamad al Duhami, a szaudi sejk, akit van szerencsém már Ausztriából ismerni. más kérdés, h ő is Belgiumban él.

holnap reggel (mit reggel, hajnalban) felülök a buszra szépen a szállásnál és meg se állunk a vonatállomásig, majd tépek vissza Hong Kongba. valami megőrzőbe bedobom a nagy bőröndöt és irány a város kószálni, van még annyi látnivaló.

itt van még egy panoráma az ugrópályáról.

megismertem itt még a japán lovas szövetség egyik munkatársnőjét, sokat beszélgettünk, vicces nő, bár előző életében boxoló volt, annyit ütögette a vállamat. névjegykártya-csere megvolt, most majd várom a hatást.

meg kiderült a Csernus-hasonmásról (OK, kínai kivitelben, szakállka, bajusz és fintor nélkül), hogy a Hong Kong Jockey Club public relations részlegének valami producere.

na legközelebb Hong Kongból jelentkezek, de ti észre se fogjátok venni a különbséget, általában úgyis csak (itteni idő szerint) este jöttem be.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asiangames.blog.hu/api/trackback/id/tr842469618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása